Sacda tavuk sote yaparken en çok hangi noktalar dikkatimi çekti biliyor musunuz? Öncelikle, taze tavuk kullanmanın lezzeti ne kadar artırdığına inanamazsınız! Bir de yüksek ateşte sotelemek, tavukların dışının çıtır içinin ise yumuşak kalmasını sağlıyor. Soğanların iyi kavrulması da yemeğe farklı bir tat katıyor, bu konuda acele etmemek önemli. Baharatları da damak tadınıza göre ayarlamak gerekiyor, aksi takdirde tat dengesini bozabiliyor. Pișirme süresini iyi ayarlamak da çok kritik, aksi halde tavuk eti kuruyabiliyor. Sizce de bu püf noktalarına dikkat ederek iyi bir tavuk sote yapmak mümkün değil mi?
Sacda tavuk sote yaparken en çok hangi noktalar dikkatimi çekti biliyor musunuz? Öncelikle, taze tavuk kullanmanın lezzeti ne kadar artırdığına inanamazsınız! Bir de yüksek ateşte sotelemek, tavukların dışının çıtır içinin ise yumuşak kalmasını sağlıyor. Soğanların iyi kavrulması da yemeğe farklı bir tat katıyor, bu konuda acele etmemek önemli. Baharatları da damak tadınıza göre ayarlamak gerekiyor, aksi takdirde tat dengesini bozabiliyor. Pișirme süresini iyi ayarlamak da çok kritik, aksi halde tavuk eti kuruyabiliyor. Sizce de bu püf noktalarına dikkat ederek iyi bir tavuk sote yapmak mümkün değil mi?
Cevap yaz