Sulu mantarlı tavuk sote tarifini yaparken, malzemelerinizi önceden hazırlamak gerçekten de işinizi kolaylaştırıyor. Tavuk gösünü kuşbaşı doğramak, soğan ve sarımsakları ince ince doğramak bu tarifin başlangıcında dikkat edilmesi gereken noktalar. Tavayı ısıttıktan sonra soğanların pembeleşmesi için sabırlı olmak gerekiyor. Mantarların suyunu salıp çekmesi, yemeğin lezzetini artırıyor. Domates salçası ve tavuk suyu ile sosun zenginleşmesi kesinlikle harika bir tat katıyor. Son aşamada, ince doğranmış maydanoz ile süslemek de yemeğin görünümünü güzelleştiriyor. Servis önerileri ise yemeği daha da cazip hale getiriyor. Bu tarifi denemeyi düşünüyorsanız, kesinlikle deneyin, pişman olmayacaksınız!
Sulu mantarlı tavuk sote tarifini yaparken, malzemelerinizi önceden hazırlamak gerçekten de işinizi kolaylaştırıyor. Tavuk gösünü kuşbaşı doğramak, soğan ve sarımsakları ince ince doğramak bu tarifin başlangıcında dikkat edilmesi gereken noktalar. Tavayı ısıttıktan sonra soğanların pembeleşmesi için sabırlı olmak gerekiyor. Mantarların suyunu salıp çekmesi, yemeğin lezzetini artırıyor. Domates salçası ve tavuk suyu ile sosun zenginleşmesi kesinlikle harika bir tat katıyor. Son aşamada, ince doğranmış maydanoz ile süslemek de yemeğin görünümünü güzelleştiriyor. Servis önerileri ise yemeği daha da cazip hale getiriyor. Bu tarifi denemeyi düşünüyorsanız, kesinlikle deneyin, pişman olmayacaksınız!
Cevap yaz